Clinica de Oncologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, inaugurată

Clinica de Oncologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, inaugurată

2.706
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Clinica de Oncologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, reabilitată printr-un proiect derulat de Consiliul Județean Dolj, a fost inaugurată astăzi. Investiția se ridică la 17 milioane de lei, lucrările demarând în anul 2020.

Președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, a menționat că această clădire, când au fost demarat lucrările, era într-un stadiu de degradare.

S-au investit 17 milioane, rezultatul fiind pe măsura așteptărilor, spun autoritățile.

„Este un moment foarte important pentru Consiliul Județean. Au fost finalizate lucrările la Clinica de Oncologie a Spitalului Județean Craiova. Am dorit ca la finalizarea lucrărilor să vedem ce a ieșit. Am dorit ca această secție să fie adusă la norme europene, ca pacienții să fie tratați în condiții foarte bune. Este o investiție pe fonduri europene, în valoare de 17 milioane de lei. Am reabilitat o clădire care era degradată și putem să o redăm spitalului. Am vrut să ne vedem înainte de recepție, pentru că atunci trebuie totul sterilizat, pentru ca pacienții să poată intra aici și nu puteam să mai intrăm în vizită de lucru”, a precizat Cosmin Vasile.

Această investiție, demarată în anul 2020,  a fost realizată prin Programul Operațional Regional 2014-2020, dar și cu o contribuție masivă a Consiliului Județean Dolj.

Prezentă la eveniment, Lia Olguța Vasilescu, edilul Craiovei, a apreciat efortul depus pentru a schimba clădirea în care funcționează clinica și l-a felicitat pe Cosmin Vasile.

De asemenea, ministrul Fondurilor Europene, Adrian Câciu, și ministrul Economiei, Ștefan Oprea, ambii prezenți la eveniment, s-au declarat mulțumiți de felul în care se derulează activitățile la Craiova, respectiv în județul Dolj.1 COMENTARIU

  1. #1

    Mesaje

    […]  » Citește mai mult… […]

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.