DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că, marți noaptea, sunt posibile întreruperi ale serviciului de emitere rovinietă și peaj.

CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale din România că de marți de la ora 23.00 până miercuri la ora 1.00 există posibilitatea ca activitatea de emitere a rovinietelor și peajelor, în punctele de distribuție aparținând OMV Petrom să se desfășoare cu întreruperi, ca urmare a efectuării unor lucrări de mentenanță ale sistemului informatic propriu al distribuitorului.

În aceste condiții, pentru a evita aplicarea unor sancțiuni contravenționale, în situația în care nu se reușeste achitarea rovinietei/peajului în aceste puncte, utilizatorii au obligația de a achita tarifele prin intermediul portalului www.erovinieta.ro, a aplicației mobile etarife, în punctele de distribuție ale celorlalți distribuitori autorizați sau prin intermediul serviciului de mesaje scurte (SMS).

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.