DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un Cod galben de caniculă a fost emis joi, Doljul fiind vizat de temperaturi maxime care vor ajunge chiar la 38 de grade. 

O avertizare Cod galben în vigoare joi și vineri anunță un val de căldură, disconfort termic accentuat și caniculă în cea mai mare parte a Olteniei, în vestul Maramureșului și sud-vestul Transilvaniei.

Vor fi temperaturi maxime de 31…35 de grade. Canicula se va intensifica, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 35 și 38 de grade.

Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și local, mai ales în vestul țării, va depăși pragul critic de 80 de unități al disconfortului termic.

Avertizarea meteo vizerază județele Satu Mare, Bihor, Arad, Timiș, Hunedoara, Caraș Severin, Gorj, Mehedinți, Dolj și Olt.

Disconfortul termic se va menține ridicat și la sfârșitul săptămânii, pe alocuri, la câmpie.

O altă avertizare Cod galben în vigoare joi, între orele 13.00 – 22.00, anunță instabilitate atmosferică temporar accentuată în județele Bacău, Vrancea, Buzău, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Gorj și Mehedinți.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.