Comandantul IPJ Dolj s-a pensionat. Plecase adjunct al șefului Poliției Române

Comandantul IPJ Dolj s-a pensionat. Plecase adjunct al șefului Poliției Române

3.721
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Fostul comandant al IPJ Dolj și actual adjunct al șefului Poliției Române, Constantin Nicolescu, s-a pensionat, raporturile de serviciu încetând luni.

Potrivit unui comunicat de presă al IGPR, comisarul șef Constantin Nicolescu a ieșit la pensie la limită de vârstă și având vechime în grad.

„Începând cu data de 25 noiembrie 2019, prin dispoziția inspectorului general al Politiei Române, comisar-șef de poliție Constantin Nicolescu, împuternicit adjunct al inspectorului general al Poliției Române și inspector șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, şi-a încetat raporturile de serviciu la împlinirea limitei de vârstă şi vechimii în grad, cu drept la pensionare”, se arată în comunicat.

Comandantul IPJ Dolj, comisarul șef Constantin Nicolescu, a fost împuternicit, în luna august a acestui an, adjunct al șefului Poliției Române.

La șefia IPJ Dolj a fost împuternicit Laurențiu Dumitrescu, fost adjunct al lui Nicolescu.

Constantin Nicolescu a fost numit şef al IPJ Dolj pe 10 aprilie 2009, acesta preluând conducerea poliţiei doljene după pensionarea comisarului-şef Gheorghe Bică.

Nicolescu venea la Craiova după ce ocupase timp de opt ani fotoliul de şef al poliţiştilor din Gorj, motivul invocat atunci de conducerea IGPR pentru mutarea lui fiind „optimizarea activităţii“ poliţiei doljene.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Newcomer
  Data de inscriere
   01-02-2016
  Mesaje
  22

  Sa-i fie tarana usoara… ia cazut guvernul , a plecat intr-un final si el! Jigodie… dar lasa pe altii dupa el

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.