COMENTARIU. Domnule Orban, lăsați Fordul și Softronicul! Haideți pe la Spitalul Județean...

COMENTARIU. Domnule Orban, lăsați Fordul și Softronicul! Haideți pe la Spitalul Județean de Urgență Craiova!

6.308
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Ludovic Orban ajunge, astăzi, în Craiova. Nu că trebuie să rezolve probleme care chiar ar putea fi trecute pe lista de priorități, ci pentru a saluta reprezentanții unor firme private din oraș, cu anumite excepții. Da, domnule Orban, privatul se chinuie să reziste. Fordul cum poate el, Softronicul a găsit soluții, cu „Avioanele” o să aveți un pic de furcă, deși nu cred că ar fi cineva interesat.

Pe la „Armată” treceți pentru salutul de sfârșit de săptămână, dar domnule Orban, de ce nu ați luat în calcul și o vizită pe la Spitalul Județean de Urgență Craiova. Un spital despre care tot strigăm cu toții, pacienți sau aparținători, că „urlă” de dureri. Multe dureri și neputințe, aici, domnule Orban!

Am îndrăznit să cred, cu ceva timp în urmă, că cineva ia în serios și acest spital. Cel mai mare din Oltenia și cu o adresabilitate extrem de ridicată. Un spital unde aparatura medicală ajută și nu prea, unde mâncarea pune mereu probleme, unde stocul de medicamente este în regulă, teoretic doar, că practic, pacientul face câteva ture pe la farmaciile din jur, un spital unde asistentele și medicii, fără a generaliza ce-i drept, mereu acuză că pacienții…că pacienții…că pacienții, fără ca dumnealor să realizeze cât sictir împroșcă în jur.

Și dacă ați fi trecut pe listă o asemenea vizită, poate ne-ați fi lămurit și pe noi, cum  intenționaează Ministerul Sănătății să ajute Clinica de Cardiologie Intervențională. Care Clinică?! Aia despre care se tot spune că devine cu program permanent. Aia care arsalva vieți. Ea e frumușică foc. Curată, dotată, cu încălzirea are ceva probleme, dar strigător la cer este că nu are personal să asigure această permanență. Este incredibilă situația de aici! Să tot minți, de câțiva ani, că „în toamnă”, că „în primăvară”, ca la anu”, „că anul următor”, este strigător la cer”! Nimeni, dar nimeni, și aveți reprezentanți în teritoriu, care atunci când nu erați „fruntea” nu mai conteneau în arăta către ceilalți: „Nu fac nimic pentru clinică”, nu pare interesat să ia lucrurile în serios.

Între timp, oamenii bolnavi pleacă pe unde pot, dacă mai au putere și bani. Dacă găsesc locuri în alte spitale aglomerate din țară. Întrebați-i, domnule Orban despre urgențele astea! Lăsați Softronicul…că se descurcă. Și Fordul are strategii de marketing! Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova aproape că nu mai are nimic.



5 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     09-02-2012
    Mesaje
    97

    A fost invitat sa treaca si pe la Spitalul Regional, dar a plouat recent si nu poate prin girla !

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     13-03-2010
    Mesaje
    105

    a venit pintea,care era min sanatatii,si?!sunteti cu psd.ul baieti?si pe.aia de la ford ii mint ca le fac un drum de cand au venit aici si tot in pom a ramas.

  3. #3

    Mesaje

    A venit Pintea in septembrie…spunea ca se vor debloca posturi…au preluat liberalii si chiar imi doresc sa stiu ce fac cu acele posturi…sau pentru dv conteaza ca e Pintea, Olguta, Manda, Costache, Orban…si cam atat?! Nu asta este semnalul meu de alarma! Chiar nu! Sunt tristă insa ca vad ca toti procedeaza la fel, din pacate. Iar spitalul nu mai promite nimic! Sa fiti sanatos, pe bune…o replica de care ar trebui sa ne prindem cu totii..!

  4. #4
    Member
    Data de inscriere
     13-03-2010
    Mesaje
    105

    Se debloca posturi…daca dai banu

  5. #5
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9539

    Pe la puscarie nu trece ? Ar putea sa ramana , o perioada , fara probleme …

    Tel : 0768 32 22 23Perpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.