DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Directorii unităților de învățământ din județul Dolj mai au la dispoziție o săptămână pentru a face comenzile de manuale pentru anul școlar 2019-2020.

Potrivit inspectorului școlar al Inspectoratului Școlar Județean Dolj, Monica Sună,  există o aplicație în acest sens, directorii școlilor fiind direct răspunzători de completarea și înregistrarea comenzilor.

„În perioada 15-27 februarie, este deschisă aplicația în care directorii unităților de învățământ din județul Dolj vor face comenzi în ceea ce privește retipărirea manualelor școlare pentru clasele I-VI. Direct răspunzător de completarea și înregistrarea în aplicație a cestor comenzi este directorul unității de învățământ. În ceea ce privește manulalele școlare noi care vor fi asigurate pentru anul școlar 2019-2020, comenzile se realizează în conformitate cu efectivele de elevi de la clasă și în vederea stocurilor de manuale pentru clasele II-V, numărul de manuale pentru fiecare titlu în parte urmând să nu depășească 10% din tirajul existent din respectivul titlu aflat deja în unitatea de învățământ”, a expicat Sună.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.