Comercianții pieței din Calafat, sufocați de gunoaie

Comercianții pieței din Calafat, sufocați de gunoaie

1.202
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La Calafat, în spatele pieței, tomberoanele pline până la refuz zac de ceva vreme. Indiferenţa celor care ar trebui să strângă aceste resturi face ca ghenele să devină neîncăpătoare, comercianții plângându-se că sunt perioade când nu au unde să depozitele gunoiul.

Pentru rezolvarea acestei probleme a fost nevoie de intervenția personală a primarului localității Calafat, chiar acesta fiind cel care a adus în atenție situația, printr-o postare pe pagina de socializare a instituției.

Lângă spațiul unde zilnic oamenii vin să îşi cumpere mâncare, cutiile de carton, pungile pline cu resturi, lădițele, ambalajele şi alimente alterate, toate sunt azvârlite până la refuz în tomberoanele existente. „Vizita de lucru a fost în Piața Agroalimentară, unde am dezbătut problemele comercianților. Totodată, am dispus de îndată ridicarea volumului mare de gunoi depozitat în spatele acesteia”, este mesajul edilului.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.