Comerțul cu țigări de contrabandă, greu de oprit. Nouă dosare penale întocmite...

Comerțul cu țigări de contrabandă, greu de oprit. Nouă dosare penale întocmite în două zile

2.518
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Nouă dosare pentru contrabandă cu țigări au întocmit polițiștii doljeni, la începutul acestei săptămâni, după un control efectuat în piețele din municipiul Craiova.

Potrivit unui comunicat de presă remis de IPJ Dolj, în perioada 17-18 septembrie, oamenii legii au identificat şase bărbaţi şi trei femei, cu vârste cuprinse între 22 şi 62 de ani, aceștia având asupra lor în vederea comercializării, țigări provenite din contrabandă.

„Poliţiştii au întocmit nouă dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, fiind totodată ridicată cantitatea de 1.503 de pachete de ţigări de contrabandă, diverse mărci, în valoare de 15.000 de lei. Cercetările vor continua pentru lămurirea tuturor împrejurărilor producerii acestor fapte”, se arată în comunicatul de presă.



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    282

    Pai si normal daca gandesti logic! Statul ia mai mult de 60% din pachetul de tigari! Si drumurile din p*la..spitale din p*la..educatie fix p*la!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.