Comerțul ilegal cu produse second hand, taxat de polițiștii locali craioveni

Comerțul ilegal cu produse second hand, taxat de polițiștii locali craioveni

1,012
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1.00)

Amenzi pentru vânzare la voia întâmplării a produselor second hand și mărfuri confiscate, acesta este rezultatul unei acțiuni de verificare desfășurate de către polițiștii locali craioveni, două zile la rând, în zonele unde mai multe persoane obișnuiesc să practice un astfel de comerț.   

Potrivit reprezentanților Poliției Locale Craiova, aceste acțiuni de control au vizat în special zona piețelor din municipiu, acolo unde zilnic se vând ilegal diverse tipuri de mărfuri.

„În zilele de 06 și 07 ianuarie, polițiștii locali cu atribuții de control comercial din cadrul Poliției Locale a Municipiului Craiova, cu sprijinul polițiștilor locali cu atribuții în ordine publică, au executat mai multe acțiuni în zona piețelor din municipiul Craiova, în special în zona Pieței Centrale, în vederea identificării și aplicării măsurilor legale persoanelor care practică comerț neautorizat, produse second hand. De asemenea, s-a acționat și pentru identificarea și sancționarea agenților economici care expuneau marfa în mod nelegal pe trotuarul pietonal din fața magazilor amplasate pe străzile din zona piețelor agroalimentare, perturbând circulația pietonală”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Locale Craiova.

În urma acestor acțiuni au fost depistate și conduse la sediul Poliției Locale Craiova șase persoane care vindeau mărfuri pe domeniul public, fără autorizație de ocupare a spațiului respectiv și fără acte pentru bunuri, fiind aplicate trei amenzi și confiscate zeci de kilograme de mărfuri.

„Cu această ocazie au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale în cuantum total de 1.500 lei și s-a dispus confiscarea bunurilor deținute fără forme legale, aproximativ 80 kg de încălțăminte, articole gablonțuri și genți de damă”, se mai arată în comunicat.

Reprezentanții Poliției Locale Craiova au mai comunicat că anul trecut, în urma acțiunilor specifice, s-a dispus confiscarea a aproximativ 11 tone de marfă second hand (cea mai mare parte din aceasta provenind de la comercianții din zona intrării în Piața Centrală dinspre bulevardul Calea București, cunoscută sub denumirea de „intrarea de la blocul coreenilor”), marfă ce a fost supusă distrugerii, conform procedurii legale.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7252

  Castigau si ei un ban cat de cat cinstit. Acum daca nu mai au marfa o sa o dea pe furaciuni… Din 1800 toamna categoriile de plebei saraci au fost cele mai defavorizate la aplicarea legii.. Bine dracu ca nu mai avem spanzuratoare pentru faptele marunte.. deci s-a dus pedeapsa cu moartea ca eram de rasul lumii.

  Dracnea a furat zeci de meleoane de euro.. si nu ii face nimeni nici pe dracu.. pe tiganii astia care vand ce apuca sa faca un ban de o paine.. toata garda comunitara locala.. calare pe ei.. HUAAA.. !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.