DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Al doilea contract de achiziție echipamente în cadrul „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020” a fost semnat, marți, potrivit unui anunț al Companiei de Apă Oltenia.  

Reprezentanții instituției au menționat că acest contract a fost adjudecat de SC GRĂDINARIU TRUCKS SOLUTIONS SRL, la o valoare de 7.749.000 de lei (fără TVA).

„Societatea câștigătoare va livra Companiei de Apă Oltenia două autocurățitoare mici, o autocurățitoare mare, un autolaborator de inspectie CCTV și un excavator aspirator cu miniexcavator adițional. Conform contractului, reprezentanții firmei se vor ocupa de furnizarea utilajelor necesare desfășurării activităților curente ale Operatorului Regional S.C. Compania de Apa Oltenia S.A., montaj (după caz), punerea în funcțiune, instruirea personalului, asistență tehnică, întreținere și reparații în perioada de garanție”, se arată în comunicatul de presă.

Durata contractului este de 32 de luni, din care 8 luni furnizare, montaj și punere în funcțiune a echipamentelor și 24 de luni perioada de garanție.

Investițiile cuprinse în „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020” au ca scop asigurarea unui grad apropiat de 100% de acoperire cu servicii centralizate de apă și apă uzată în zona de operare a Companiei de Apă Oltenia, beneficiari direcți fiind 355.405 locuitori.

Acestea sunt împărțite în 22 contracte de execuție lucrări și cinci contracte de furnizare echipamente.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.