„Competiția tinereții”, provocare pentru liceeni doljeni

„Competiția tinereții”, provocare pentru liceeni doljeni

1.631
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O nouă ediție a  „Competiţiei Tinereţii” va lua startul în data de 13 octombrie, la concurs urmând să participe liceele din județul Dolj. Tema acestei ediţii este „Craiova e tânără”, în contextul în care Bănia candidează pentru obținerea titlului de capitală națională a tineretului pentru anul 2020.

Evenimentul de lansare include „Parada Liceelor” și prezentarea concurenților, la Sala Polivalentă din Craiova.

Potrivit reprezentanților Direcției Județene de Tineret și Sport Dolj, organizatorii competiției, prezentarea liceenilor se va face prin momente de dans, muzică, transmitere de mesaje, fiecare acțiune având o durată de maxim 5-7 minute.

Fiecare dintre liceele participante îşi va desemna o echipă de coordonare a  proiectului „Competiţia Tinereţii” în instituția respectivă.

„Această echipă are următoarea componenţă: profesor coordonator, elev coordonator, trei membri (profesori, elevi). Echipele îşi pot schimba componenţa pe durata concursului, cu condiţia să anunţe organizatorii. Echipa de coordonare din fiecare liceu participant are ca atribuţii principale: selecţia participanţilor la probele de concurs împreună cu profesorii de specialitate; monitorizarea activităţilor de pregătire a probelor; promovarea proiectului la nivelul unităţii şcolare; transmiterea listelor cu participanţii la fiecare dintre probe către organizatori în conformitate cu graficul stabilit; însoţirea participanţilor la probe”, transmit reprezentanți DJTS Dolj.

Indiferent de domeniul ales, în vederea conceperii unui proiect sau a unui moment artistic, acestea regăsindu-se în Regulamentul concursului postat pe site-ul DJTS Dolj, liceeni vor trebui să țină cont de tema concursului, „Craiova e tânără”. Competiția se va încheia în data de 30 iunie 2020.

Fişa de înscriere va fi  transmisă  Direcţiei  Judeţeane  pentru Sport şi Tineret Dolj până la data de  7 octombrie 2019,  prin fax la nr. 0251431806 sau scanată si trimisă pe adresa de email  competitiatineretii@djst.ro.

Foto arhivă.

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.