Concurs pentru liceeni, la Universitatea din Craiova

Concurs pentru liceeni, la Universitatea din Craiova

6.557
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Elevii liceelor din cele cinci județene ale Olteniei pot participa la concursul interjudeţean de programare „ProCon – Constantin Belea”, organizat și anul acesta de Universitatea din Craiova prin Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică împreună cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj, în parteneriat firme de profil IT din Craiova.

Conform regulamentului, spun reprezentanții Universității din Craiova, timp de o lună, în intervalul 4 aprilie-4 mai, echipele înscrise în competiție se antrenează,  etapafinală fiind programtă pentru ziua de 6 aprilie.

„Scopul competiţiei este dezvoltarea competențelor elevilor din domeniul disciplinei Informatică. Tot î felul acesta, elevii din regiune pot conștientiza oportunitățile din domeniul CTI, aflat într-o accentuată expansiune, atât în Craiova și Regiunea Sud-Vest Oltenia, cât și în întreaga țară. Regulamentul concursului se găseşte aici:  http://procon.ace.ucv.ro/userfiles/downloads/2018 2019/Regulament_Concurs_ProCon_2019.pdf”, se arată într-un comunicat de presă al Universității din Craiova.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.