DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova a anulat concursurile pentru zeci de posturi vacante, pe care reprezentanții instituției le făcuresă publice, din cauza creșterii numărului de cazuri confirmate cu virusul SARS-COV2. 

Conform anunțului postat în data de 14 septembrie, spitalul are nevoie de asistenți, un fizician medical, infirmiere, îngrijitoare, registrator medical și brancardieri.

Posturile vacante ale unităţii spitaliceşti din Craiova erau atât pentru persoanele cu experienţă în domeniu, cât şi pentru debutanţi.

Pentru toate posturile anunțate erau anunțate concursuri, dar s-a revenit cu decizia de a le anula pentru că, din cauza creșterii numărului de infectări, derularea procedurilor nu poate fi organizată în condiţii de siguranţă, ca urmare a numărului mare de posturi scoase la concurs şi a adresabilităţii ridicate.

„Conducerea unităţii a hotărât anularea procedurii de concurs publicat în data de 14.09.2021 şi aflat în derulare, pentru ocuparea unor posturi vacante de fizicieni medicali, asistenţi medicali generalişti, asistenţi medicali de radiologie, asistenţi medicali de laborator, infirmiere, îngrijitoare, brancardieri, registratori medicali. Pentru dosarele depuse până la data de 20.09.2021 inclusiv, se va restitui contravaloarea taxei de participare, precum şi actele depuse în original, la solicitarea scrisă a candidaţilor”, informează SCJU Craiova.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.