DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Profesorii doljeni trebuie să trimită Inspectoratului Școlar Județean Dolj, până la data de 15 februarie, listele cu elevii din județ care vor participa la etapa județeană a concursurilor pe meserii pentru învățamântul profesional.

Potrivit reprezentanților ISJ Dolj, proba scrisă a acestor concursuri va avea loc în data de 23 februarie, iar cea practică pe 28 februarie.

În ceea ce privește locațiile unde se vor desfășura concursurile, pentru domeniul mecanică, calificarea profesională -mecanic auto-, ambele probe se vor derula la Liceul Tehnologic George Bibescu Craiova. Pentru domeniul turism și alimentație publică, bucătari, ospătari și vânzători, locația gazdă este  Colegiul Național Economic „Gh. Chițu” Craiova.

Candidații nemulțumiți de notele obținute la proba scrisă pot depune contestații, în data de 25 februarie, în intervalul 12.00 – 14.00, la secretariatul unității de învățământ unde s-a desfășurat proba.

 

 

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.