DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La sediul Inspectoratului Școlar Județean Dolj va avea loc, vineri,  o conferință derulată în cadrul Campaniei Naţionale de Informare „Vaccinare și testare pentru învățare”, iniţiată de Ministerul Educației.

Potrivit reprezentanților ISJ Dolj, evenimentul are ca scop principal informarea elevilor, cadrelor didactice și a părinților cu privire la rolul vaccinării.

„Scopul este de a informa despre importanța și necesitatea diminuării efectelor pandemiei de Covid-19 prin vaccinarea voluntară a personalului din învățământ cât și testarea elevilor și a angajaților din sistemul de învățământ, în cazul prezentării unor simptome specifice și a situațiilor în care au fost contacți ai unor cazuri confirmate de infectare”, se arată într-un comunicat de presă remis de ISJ Dolj.

La această conferință vor participa secretarul de stat, Ștefania Maria Manea din cadrul Ministerului Educaţiei, prefectul județului, Nicușor Roșca, rectorul Universității din Craiova, prof. univ. dr. Cezar Spînu, alături de reprezentanţi ai Direcției de Sănătate Publică Dolj, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dolj şi ai tuturor unităților de învățământ preuniversitar din județul Dolj.

Totodată, vor participa la conferință și reprezentanți ai Asociațiilor de părinți, ai Consiliului elevilor, liderii sindicatelor din învățământul doljean și reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Dolj.

Formatul conferinței este de tip videoconferință, prin participare online și fizică, cu respectarea normelor legale privitoare la limitarea efectelor pandemiei de COVID-19.

Întâlnirea va fi transmisă, în direct, pe pagina de facebook a Inspectoratului Școlar Județean Dolj:

https://www.facebook.com/Inspectoratul-Scolar-Judetean-DOLJ-281345952477127

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.