Consilierii liberali propun municipalității să facă o dezbatere publică privind Dracula Park

Consilierii liberali propun municipalității să facă o dezbatere publică privind Dracula Park

1.904
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Consilierul municipal PNL, Marian Vasile, propune administrației locale să facă o dezbatere publică privind construirea complexului „Dracula Park”, în Craiovița Nouă, pe un teren de aproximativ 3,5 hectare.

Marian Vasile consideră că în locul acestui parc de distracții, municipalitatea ar putea proiecta terenuri de sport.

„Aş vrea să-i atenţionez, pe colegi, să nu le lase vreo moştenire ciudată care se va numi Dracula Park. Deşi ei spun că sunt interesaţi de spaţiile verzi şi au făcut un proiect de fezabilitate pe terenul acela de trei hectare şi jumătate, pe strada Toporaş, unde vor să facă Dracula Park în Oltenia. Nu ne reprezintă pe noi, aici, în Oltenia. Vor să facă un bâlci. Eu cred că aici ar trebui amenajate mini-terenuri de fotbal, de golf, de tenis. Consider că este necesar să facem o dezbatere publică şi să mai întrebăm şi craiovenii ce ar dori să facem acolo. Această dezbatere trebuia deja făcută. Dacă tot vorbim că vrem să fim un oraș european, ar trebui să facem ceva în acest sens. Nu s-a reușit, de când s-au demolat acele chioșcuri, să se ia fundația aceea, bucățile de ciment sau gresie, dar spunem că ne interesează cum arată orașul”, a spus Marian Vasile, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.