Consiliul Județean Dolj a eliberat certificatul de urbanism pentru drumul expres Craiova-Pitești

Consiliul Județean Dolj a eliberat certificatul de urbanism pentru drumul expres Craiova-Pitești

8.243
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Undă verde pentru construcția primului tronson al drumului expres Craiova-Pitești. Consiliul Județean (CJ) Dolj a eliberat certificatul de urbanism pentru proiectarea și construirea acestuia.  „Îmi face o deosebită plăcere să anunț că, zilele trecute, am semnat certificatul de urbanism eliberat Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, care va obține, pe baza lui, avizele necesare construirii drumului expres Craiova – Pitești, pe porțiunea care traversează Doljul. În județul nostru, vorbim despre un tronson cu lungimea de aproape 18 kilometri, care va începe din centura de nord a municipiului Craiova, continuând pe teritoriile administrative ale comunelor Ghercești, Pielești și Robănești, până la limita cu județul Olt”, a spus președintele CJ Dolj, Ion Prioteasa.

Mai marele județului este de părere că acest drum, împreună cu aeroportul Craiova, va contribui la dezvoltarea economică a Olteniei. „Investitorii capabili să creeze locuri de muncă stabile au nevoie de mijloace rapide prin care să-și aducă aici specialiștii, au nevoie de mijloace eficiente prin care să poată transporta de aici producția către piețele de desfacere, iar noua șosea va asigura completarea coridorului rutier care leagă Craiova, prin Pitești și București, de cel mai mare port al României, cel de la Constanța”, a mai spus Ion Prioteasa.

2 COMENTARII

 1. #1
  Senior Member
  Data de inscriere
   09-12-2006
  Mesaje
  667

  Vai, ce erou! Ce mare brânză a făcut el! A eliberat certificatul de urbanism, de parcă nu era o treabă banală, firească! Zici că cine ştie ce eforturi supraomeneşti din partea „mai marelui judeţului” a presupus eliberarea certificatului ăstuia!
  Eu zic să-i facem şi o statuie „mai marelui judeţului”. Eu mă duc să caut nişte marmură, voi puteţi să faceţi piedestalul, până mă-ntorc eu!

 2. #2
  0-day Member
  Data de inscriere
   21-06-2017
  Mesaje
  8

  In 2247 o sa fie gata. La fiecare an electoral, se va minti cu studiul de fezabilitate, expropierile babane, inceperea constructiei, inaugurae, etc. Si uite asa dispar astia prostiti acum, si apar alti creduli care o sa puna botul si o sa voteze politrucii mafioti. De prin 2013 deja se incepea constructia autostrazii visata de mafia pesedista de atunci aca alcoolguta, puie monta, si altii, si in doi ani o si vedeau facuta, asa aberau mafiotii in 2012 la alegeri ca sa castige voturi. UEEEEEEE MAFIOTILOR…..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.