DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Consiliul Local Municipal Craiova și Consiliul Județean Dolj se vor întruni, mâine, în noua formulă de lucru, după ce prefectul județului Dolj a convocat cele două consilii în ședință pentru constituire.

UPDATE/ Ordinul de convocare a ședinței de consituire a noului Consiliul Județean Dolj a fost revocat din cauza faptului că lista a fost contestată de Cristian Negulescu, aflat pe lista de consilieri județeni. A rămas ca ședința de constituire să aibă loc pe data de 2 noiembrie.

Consilierii locali craioveni își vor putea exercita oficial mandatele, singura problemă rămânând în cazul primarului Lia Olguța Vasilescu. Aceasta trebuie să aștepte validarea mandatului de către instanță, după ce craioveanul Petru Becheru a făcut contestație în acest sens. Răspunsul va fi dat în data de 2 noiembrie.

Potrivit reprezentanților Prefecturii Dolj, Consiliul Județean Dolj se va întruni vineri, la ora 14.00, iar Consiliul Local Municipal Craiova tot vineri, la 16.00.

Foto arhiva.

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.