Consum inutil de timp și bani, în comuna Moțăței. Cum se amenajează...

Consum inutil de timp și bani, în comuna Moțăței. Cum se amenajează un mic teren de sport, în curtea unei grădinițe

4.121
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Lucrările de asfaltare sau cele de reabilitare a locurilor de joacă se fac, în două localități din județul Dolj, fără a se respecta procedura de lucru, fapt confirmat de imaginile apărute în mediul on-line. Astfel, dacă la Seaca de Câmp asfaltul se toarnă direct pe pământ, în localitatea Moțăței, stratul de ciment se pune direct peste iarbă, lucrările având loc în curtea unei grădinițe din localitate.

Fotografiile cu muncitorii care lucrează de zor la amenajarea unui teren în incinta unei grădinițe din localitatea Moțăței, județul Dolj, vin la câteva ore după ce alte imagini cu utilajele care toarnă asfalt direct pe pământ, la Seaca de Câmp, au stârnit reacții pe paginile de Facebook.
Oamenii au observat procedura de lucru, întrebând despre stratul de pietriș care se pune înainte de a se turna cel de ciment. Despre acest strat vor întreba și reprezentanții Primăriei Moțăței, marți, când vor merge în teren, muncitorii urmând să explice modul de lucru.


2 COMENTARII

  1. #1

    Mesaje

    […] Metoda ingenioasă s-a apliat în comuna Moţăţei, în curtea unei grădinițe, potrivit craiovaforum.ro […]

  2. #2

    Mesaje

    […] Metoda ingenioasă s-a aplicat în comuna Moţăţei, în curtea unei grădinițe, potrivit craiovaforum.ro […]

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.