CONTEX – CAMPIONATUL PREŢURILOR MICI 06-10 IUNIE 2018

CONTEX – CAMPIONATUL PREŢURILOR MICI 06-10 IUNIE 2018

8.466
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Camera de Comert si Industrie Dolj va asteapta in perioada 06 – 10 iunie,  la Mercur Center etaj IV,  unde continua campania “Cumparati si castigati!”.

Targul CONTEX,  aduce cele mai noi colectii de vara in materie de imbracaminte, incaltaminte, marochinarie, artizanat si textile pentru casa.

Asa cum v-am obisnuit deja, aveti posibilitatea sa participati la tombola speciala, in joc fiind premiul de  1000,00 lei cash.

În acest sens, vor fi  distribuite flayere care pe verso contin talonul pentru tombola, urmand a fi depuse in urna special amenajata la Mercur Center, etaj IV.

Concursul este deschis tuturor vizitatorilor targului, care au implinit 18 ani.

 Câştigătorul  va  fi desemnat  prin tragere la sorţi, duminica 10 iunie 2018, orele 14.00.

Targul CONTEX continua Campionatul  Preturilor Mici, cu cele mai noi colectii de vara in materie de imbracaminte si incaltaminte.  Timp de 5 zile, etajul IV al  Mercur Center, este gazda celor 25 de expozanti – producatori traditionali de articole de imbracaminte pentru dama, barbati si copii,  alaturi de articole de marochinarie, piele, textile pentru casa,  artizanat si hand made.

Oferta este generoasă, în special pentru doamne,  îmbrăcăminte si încălţăminte de la producători consacraţi din Bucureşti, Braşov, Piteşti, Constanţa, Focşani, Reghin, Făgăraş.

De asemenea, ş-au anuntat prezenţa producători de articole din piele naturala, încălţăminte şi marochinărie din Arad, Caraş Severin, Suceava.

Publicul interesat este invitat să viziteze târgul,  zilnic intre orele 10.00 – 22.00!

         Programul zilnic este 10-22, intrarea libera !



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.