DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Centrul Județean pentru Protecția Naturii Turism și Dezvoltare Rurală Durabilă Dolj a primit vizita unei delegații formată din experți olandezi și reprezentanți ai Administrației Naționale Apele Române și cei ai Administrației Bazinale de Apă Jiu pentru a discuta despre proiectul privind găsirea unor soluții pentru zonele afectate de secetă, finantat  prin programul „Blue Deal”.

Scopul acestui proiect, au transmis reprezentanții Centrului Județean pentru Protecția Naturii Turism și Dezvoltare Rurală Durabilă Dolj, este de a diminua efectele secetei în zone afectate din Oltenia, prin implicarea factorilor interesați.

„Astfel, am avut prilejul de a explica pe larg preocupările și eforturile Centrului în managementul ariilor naturale și a protejării biodiversității în regiune”, au transmis reprezentanții Centrului Județean pentru Protecția Naturii Turism și Dezvoltare Rurală Durabilă Dolj.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.