Controale ample în zona trecerilor la nivel cu calea ferată

Controale ample în zona trecerilor la nivel cu calea ferată

1.673
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O serie de verificări au fost derulate, joi, de peste 70 de polițiști de la structurile de transporturi, rutieră și ordine publică, în zona trecerilor la nivel cu calea ferată.

Polițiștii au acționat, potrivit IPJ Dolj, atât în zona trecerilor la nivel cu calea ferată semnalizate cu mijloace automate, cât și a celor semnalizate doar cu indicatoare rutiere.

De asemenea, pe parcursul acțiunii, polițiștii au realizat și o verificare a trecerilor la nivel cu calea ferată, urmând ca riscurile identificate să fie comunicate tuturor factorilor responsabili cu siguranța transporturilor.

„Poliţiştii de la structurile de transporturi au aplicat 37 de sancţiuni contravenţionale, o parte dintre acestea pentru nerespectarea normelor privind trecerea la nivel cu calea ferată. Poliţiştii rutieri au controlat 148 de autoturisme şi au aplicat, în baza O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 24 de sancţiuni contravenționale, 16 dintre acestea vizând nerespectarea normelor referitoare la trecerile la nivel cu calea ferată”, transmit reprezentanții IPJ Dolj.

Totodată, poliţiştii de ordine publică au legitimat şi au verificat în bazele de date 42 de persoane şi au aplicat 17 sancţiuni contravenţionale pentru fapte încălcare a unor norme de convieţuire socială, dar şi conform altor acte normative.

 

 

 

3 COMENTARII

 1. #1
  De-al casei
  Data de inscriere
   04-03-2019
  Mesaje
  273

  Poate faceti o sesizare, si sa le spuneti ca la bariera din Craiova Triaj in Craiovita, sunt unele persoane care stau in acele cladiri ale CFR-ului, si care, in anumite momente ridica bariera in mod abuziv desi acea bariera a fost blocata de acum 15 ani, si lasata sa fie deschisa doar in caz de interventie a pompierilor in caz de incendiu. Sunt doi indivizi care fac asta in zona, unu cu un Logan rosu, iar un altul gras cu o duba alba de marfa cu ceva inscriptii cu adresa de Germania pe caroserie.

 2. #2
  Gamer
  Data de inscriere
   27-03-2007
  Locatie
   Craiova
  Mesaje
  669

  Pai in loc sa scrii pe net, ai putea face chiar tu sesizarea aia. Ce zici?

 3. #3
  De-al casei
  Data de inscriere
   04-03-2019
  Mesaje
  273
  Citat Mesaj initiat de matrixismyname
  Pai in loc sa scrii pe net, ai putea face chiar tu sesizarea aia. Ce zici?

  Daca este din partea presei au alte prioritati, adica pot fi luate in seama mai usor. In schimb daca reclama un neica nimeni ce zici, are rol de isbanda o reclamatie ? desi Politia TF din Craiova Triaj este la doi pasi. Intr-un timp chiar le facusem cateva poze indivizilor, cel cu duba chiar devenise agresiv cand l-am luat la intrebari in ce calitate ridica el bariera.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.