Controale în rândul taximetriștilor craioveni

Controale în rândul taximetriștilor craioveni

2.307
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Taximetriștii craioveni, persoanele care desfășoară activitatea de transport rutier în regim de închiriere dar și șoferii care încalcă regimul legal de viteză, aceste trei categorii de participanți la trafic au fost în atenția polițiștilor rutieri, duminică.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, pentru abaterile constatate, au fost aplicate 143 de sancţiuni contravenţionale, 91 dintre acestea pentru depăşirea limitelor legale de viteză şi 52 pentru alte fapte.

Valoarea amenzilor este de peste 50.000 lei, ca măsuri complementare, poliţiştii reținând 15 permise de conducere, retrăgând trei certificate de înmatriculare şi constatând două infracțiuni, respectiv conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului și conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi fără permis de conducere, cel de-al doilea caz.

foto arhiva.



6 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     26-11-2013
    Mesaje
    27

    Am urcat azi într-o ”coajă” de Logan cu vreo 600 000 Km la bord!!! După ce că era ”sticlă” pe jos, mai și gonea ca disperatul. Era cât pe ce să lovească pe cineva din față. Am oftat și s-a ”atacat” ”driverul”. Mi-a pus viața în pericol. Poate-l strângeam de gât în mașina lui… Ideea e că ar trebui controlați și psihologic mai bine taximetriștii.

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     15-12-2018
    Mesaje
    7

    Jumatate din ele cred ca trebuie retrase si duse la casat. Poate le dau si amenzi la nespalatii aia de fumeaza prin masini. Legea fumatului oare se aplica? Majoritetea dintre ei sunt tigani care nu stiu cum au luat permisul, sunt jegosi, put a hoit, si pe deasupra mai si fumeaza in masini. De reguli de circulatie si respect in trafic nici nu mai vorbesc. Majoritatea dintre ei niste nesimtiti. Daca exista asa taximetrie in tarile civilizate din ziua urmatoare le disparea autorizatia de functionare si erau desfintati. Dar na, suntem in Romania si ti se permite aproape orice daca cotizezi cat si unde trebuie. O meserie de rahat in aceasta tara. Ce te faci cand ai un permis si nu sti sa faci nimic ? Taximetrist evident. Numai la mutrele lor daca te uiti vezi ca sunt oameni de nimic.

  3. #3

    Mesaje

    Din pacate pentru mine, desi merg foarte rar cu TAXI, doar experiente urate am avut. Nimeni nu imi schimba parerea despre acest domeniu. Doar constransa de situatie apelez la aceste servicii….

  4. #4
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7268

    Eu sunt mai rau ca taximetristii cand sunt in trafic.. Eu fac mai multe injuraturi decat kilometrii in trafic. Eu as zice ca sunt fifty fifty.. sunt si oameni ok printre ei dar sunt si multi nesimtiti

    Eu daca ar fi sa fac psihologic pe bune nu mi-ar da niciun doctor normal la cap aviz.. mi-ar da tratament si pastile..

    Dar… daca ar fi psihologicul pe bune.. cred ca mai mult de jumatate dintre soferi ar ramane pietoni

  5. #5
    0-day Member
    Data de inscriere
     15-12-2018
    Mesaje
    8

    Stim ca esti un dezaxat si n-ai ce cauta in lumea civilizata. Deasta tie civilizatia ti se pare ca este cum o vezi tu ca un babuin. Din pacate ca tine sunt multi. Locul vostru chiar nu este printre oameni, cu atat mai mult sa posedati carnet de conducere si alte expuneri catre lumea normala.

  6. #6
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7270

    Mai bine dezaxati decat comunisti indoctrinati nostalgici.. care vor ordine si disciplina cu pumni de fier.. gloante lanturi si carcere.. pentru toata lumea.. care are alte convingeri fata de ale lor.

    Slabe sanse sa te intorci la vremurile tale bune.. ca sa te intorci la vremurile tale bune ar trebui sa moara si ultimul „dezaxat” ca mine.. Sansele sa se intample asta sunt infime..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.