Controalele ministrului Pintea și agitația din spitalele Doljului. „Se face șmotru, dar...

Controalele ministrului Pintea și agitația din spitalele Doljului. „Se face șmotru, dar serios așa, nu se lălăie cu un mop”

9.085
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 2,00)

Probabilitatea ca ministrul Sănătății, Sorina Pintea, să facă verificări în spitalele din județul Dolj a stârnit stări de agitație în rândul angajaților instituțiilor în cauză, de la infirmieri, brancardieri, asistenți și până la medici, cu toții vorbesc, începând de marți seară, despre acest control.

Surse din cadrul Spitalului Județean Clinic de Urgență Craiova au menționat, pentru Craiova Forum, că marți seară, după ora 20.00, curățenia pe holuri și în saloane a fost prioritară, personalul de Unitatea de Primiri Urgențe făcând tot posibilul ca atmosfera să fie alta decât una dintr-o seară obișnuită.

Nici în județ lucrurile nu au stat altfel, directorii instituțiilor medicale fiind puși în gardă de această verificare ce se dorește a fi una inopinată.

Despre un posibil control al ministrului, la spitalele din Dolj, se vorbește și astăzi, cea mai mare agitație fiind la unitatea spitalicească din municipiul Calafat.

De precizat că de la sfârșitul lunii martie, ministrul Sănătății, Sorina Pintea, se află într-un tur de forță prin spitalele de stat pentru o serie de controale şi verificări, acțiuni efectuate seara sau chiar al miezul nopții.

Din cauza neregulilor găsite deja la instituțiile din Constanța, Târgu Jiu sau Prahova,  respectiv mizerie, personal medical iresponsabil, timpi de așteptare foarte mari pentru pacienți, persoane cu funcții de conducere au fost demise.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7409

    Un ministru papitoi al sanatatii mai rar a avut Romania.. Vorba lunga saracie.. Ce drac de curatenie sa faca in spitalele jegoase si darapanate?

    Spitalul regional promis de 5 ani de zile unde e??

    Degeaba maresti salariile personalului medical daca nu modernizezi la standarde europene si spitalele, saloanele etc..

    Parerea mea pur personala: Ministrul sanatatii Sorina Pintea = Papitoi.. chiar seamana asa putin cu Minnie Mouse tanti.. daca si-ar pune o funda rosie in par, fix Minnie Mouse ar fi.

    E ca pe vremea lu’ ceausescu la vizitele de partid.. faceau toti smotru.. cu vizitele de partid si cu smotrul comunist o sa ramana sistemul medical din Romania daca nu se intampla vreo minune…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.