Control la ISU Dolj, după ce ministrul Vela a aflat că aici...

Control la ISU Dolj, după ce ministrul Vela a aflat că aici peste 100 de angajați ar fi rudă

8.113
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,50)

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat că va trimite Corpul de Control la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, unde 101 cadre militare angajate ar fi rude între ele.

Marcel Vela a fost întrebat, dumincă, la Antena 3, dacă cunoaşte situaţia de la Inspectoraul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, unde mai multe rude ar fi fost angajate la această instituţie.

Ministrul a recunoscut că nu cunoaşte această situaţie, dar a a anunţat că va trimite Corpul de Control.

”Nu ştiu de această situaţie. Luni voi trimite Corpul de Control şi la ISU Dolj. Este singura cale în care pot afla oficial ce se întâmplă. În urma raportului prezentat de Corpul de Control, evident putem sesiza tot ce ţine de o anchetă administrativă sau tot ceea ce propune Corpul de Control cu privire la aplicarea unei sancţiuni”, a declarat Marcel Vela.

Potrivit Libertatea, în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Oltenia” al Judeţului Dolj sunt angajate 101 cadre militare care au diferite grade de rudenie între ele. news.ro

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.