Copil de 4 ani, la spital în urma unui accident de circulație

Copil de 4 ani, la spital în urma unui accident de circulație

2.411
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un copil în vârstă de 4 ani și o femeie au ajuns la spital, luni, după ce au fost implicați într-un accident rutier produs pe strada Henry Ford din Craiova. 

Evenimentul a avut loc din cauza neatenției unei șoferițe din Craiova care în zona sensului giratoriu de pe strada Henry Ford nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și a intrat cu mașina într-un alt autoturism condus regulamentar.

„O femeie, din Craiova, conducea un autoturism, iar în zona sensului giratoriu de pe strada Henry Ford nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de o tânără de 28 de ani, din Malu Mare.
Femeia de la volanul autoturismului condus regulamentar și un minor, în vârsta de 4 ani, din cealaltă mașină, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, în acest caz.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.