Copil de 5 ani rănit într-un accident la Podari. Poliția caută șoferul...

Copil de 5 ani rănit într-un accident la Podari. Poliția caută șoferul vinovat

2.703
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un copil în vârstă de cinci ani a ajuns la spital, joi dimineață, după ce mașina în care se afla a fost lovită de un alt autoturism, șoferul vinovat de producerea accidentului fugind de la locul producerii evenimentului.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd, a precizat faptul că accidentul s-a produs DN 56, în comuna Podari din județul Dolj, existând un suspect în acest caz. Persoana respectivă încă se sustrage cercetărilor.

„Un autoturism circula dinspre Craiova, a încercat să efectueze manevra la stânga, nu s-a asigurat și a lovit un alt autoturism care circula regulamentar, din sens opus, condus de un bărbat de 30 ani, din Podari. A fost transportat la spital un copil de 5 ani, pasager în autoturismul care circula regulamentar. Din primele informații, minorul a fost rănit ușor. Șoferul vinovat a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției”, a declarat Gîrd.

Aceasta a mai spus că în cauză a fost deschis dosar penal pentru părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă.



2 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    312

    Numai lasi pe drumurile noastre! Si daca este sa vb. cu el are sigur niste figuri de zici ca este buricul pamantului.. mare om de afaceri…nimeni nu mai e ca el! Cretini!

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     03-10-2018
    Mesaje
    5

    N-as zice asta. Mai degraba este un tarus cocalar care o sa declare ca sa speriat si a fugit.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.