Corneliu Papură s-a despărțit de Universitatea Craiova

Corneliu Papură s-a despărțit de Universitatea Craiova

5.654
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Corneliu Papură nu mai este antrenorul Clubului „Universitatea Craiova”, decizia luată în urmă cu aproximativ o săptămână fiind anunțată joi dimineață, printr-un comunicat de presă.  

În prezent, reprezentanții CSU sunt în procedură pentru desemnarea unui nou antrenor principal, încheierea relațiilor contractuale cu Papură fiind realizată în mod amiabil.

„În urmă cu aproape o săptămână, Clubul Universitatea Craiova a încheiat în mod amiabil relațiile contractuale cu antrenorul principal Corneliu Papură. Pentru a nu perturba activitatea clubului, am preferat să ținem această informație confidențială. În acest moment, suntem în procedura pentru desemnarea unui nou antrenor principal și sperăm că vom lua cea mai bună decizie. Pentru a evita eventualele speculații din partea presei, facem precizarea că modul nostru de lucru nu presupune negocierea cu mai mulți antrenori în același timp”, anunță reprezentanții Clubului „Universitatea Craiova”.

Sursa foto: Digi Sport.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     22-08-2008
    Locatie
     D O L J
    Mesaje
    352

    oricum omul era conflictual,nu se intelegea cu nimeni !
    nu e nici o pierdere si asa el a lucrat pe la spate toti antrenorii de pana acum

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.