Coronavirus în mai multe instituții din Bănie, între care și Primăria Craiova....

Coronavirus în mai multe instituții din Bănie, între care și Primăria Craiova. 69 de cazuri, în ultimele 24 de ore

4.597
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

69 de cazuri noi de coronavirus au fost înregistrate, în ultimele 24 de ore, în județul Dolj, potrivit raportării Grupului de Comunicare Strategică. 

Potrivit reprezentanților Prefecturii Dolj, nu au apărut noi focare, ci câte „un caz, două la cele deja existente”(contact direct al persoanelor confirmate zilele trecute).

Între noii confirmați se numără angajați din: Primăria Craiova, Compania de Apă Oltenia, OCPI, Ford, SCJU Craiova, DGASPC Dolj și un taximetrist, au mai spus reprezentanții Prefecturii Dolj.

În total, în județul Dolj, au fost confirmate, de la începutul pandemiei, 2140 de cazuri de COVID-19.



3 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     19-01-2008
    Mesaje
    53

    Bai, frate …. daca vrei sa lasi impresia ca faci jurnalism, invata sa scrii corect!!! Autoarea articolului constata ca, citez „Între cei noi confirmați” … un agramatism care te zgarie la urechi deoarece corect este „Între cei nou confirmați”!!!Este aceeasi constructie gramaticala ca la „nou nascuti” si NU „noi nascuti”!!! Nobila profesie de ziarist este pe cale de disparitie la Craiova pt ca toata pseudopresa e cumparata de administratia pesedista!!! Apropo’ de informarea publicului, cati angajati din Primarie sunt infectati cu covid??? Sau asta e un subiect tabu???? Va taie Olguta „subventiile”????

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    476

    Nu sunt focare ca nu se testeaza! Sa-i testeze pe toti si dupa se va putea spune daca este focar sau nu! Dar unde sunt multi oameni cum este Compania Ford sau Compania de Apa, daca este un caz fi sigur ca mai sunt si altii!

  3. #3
    Junior
    Data de inscriere
     19-01-2008
    Mesaje
    53

    Ati modificat, in articol, constructia gramaticala … dar …. ce sa vezi??? Persistati in greseala „Între noii confirmați”. Corect este „Între nou confirmați”!!!! Invatati sa scrieti corect pt ca va faceti de ras!!!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.