Cosmetice și portofele, fără acte, confiscate de polițiștii craioveni

Cosmetice și portofele, fără acte, confiscate de polițiștii craioveni

1.984
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Peste 150 de produse cosmetice și portofele care purtau însemnele unor mărci cunoscute au fost confiscate de către polițiștii doljeni, noaptea trecută, cu ocazia unui control efectuat persoanelor dintr-un autocar ce aparţinea unei societăţi care efectuează transport de persoane pe rute internaţionale.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a precizat că produsele au fost găsite în bagajul a două persoane, acestea neavând acte pentru bunurile respective.

„În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au găsit în bagajele a două persoane aproximativ 150 de produse cosmetice şi portofele, care purtau însemnele și inscripțiile unor mărci celebre, pentru care nu s-au putut prezenta documente de originalitate sau autenticitate. Mărfurile respective, în valoare de aproximativ 20.000 de lei, au fost indisponibilizate de poliţişti, în cauză fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”, a declarat Grădinaru.

 

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.