DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Drumul DJ 643D, Bulzești-limita cu județul Vâlcea, și drumul DJ 542, Dăbuleni – limita cu județul Olt, au intrat pe ultima sută de metri, dar este nevoie de o mobilizare mai mare din partea constructorilor pentru ca cele două artere să fie gata la timp, anunță președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile.

Acesta a anunțat, într-o postare pe Facebook, că luni a mers pe șantierele celor două drumuri județene pentru a le solicita constructorilor suplimentarea muncitorilor și creșterea ritmului de lucru.

„Pe drumul DJ 643 D, înainte de turnarea stratului de uzură, este nevoie de repararea primului strat de asfalt turnat, după ce acesta a fost deteriorat în timpul sezonului rece, dar și de turnarea primului strat pe o porțiune de 1,2 kilometri, unde drumul a fost decopertat și încă nu a fost amenajat. Acest drum se realizează cu finanțare guvernamentală atrasă din Programul Național de Dezvoltare Locală II, în valoare de peste 25 de milioane de lei, fără TVA”, arată Cosmin Vasile.

Mult mai avansate sunt lucrările la drumul DJ 542, spune președintele CJ Dolj. Acolo mai sunt de realizat trei poduri, amenajarea scurgerilor apei pluviale și executarea semnalizării rutiere. Cei peste 24 de kilometri de drum se reabilitează cu ajutorul unui proiect în valoare de 40 de milioane de lei, fără TVA.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.