Craiova: 110 tone de material antiderapant, împrăștiate pe străzi

Craiova: 110 tone de material antiderapant, împrăștiate pe străzi

1.056
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Salubritatea a intervenit pe străzile Craiovei, în ultimele 24 de ore, cu 28 de utilaje care au împrăștiat 110 tone de material antiderapant, pentru a preveni formarea poleiului, au anunțat reprezentanții societății.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SC Salubritate Craiova, utilajele au intervenit cu prioritate pe străzile principale, pe care circulă mijloace de transport în comun, și în zonele de risc din municipiu (zone de pantă, sensuri giratorii, intersecții și pasaje), ulterior intervenindu-se pe străzile cu prioritate 2 și 3, conform Programului comun de acțiune pentru deszăpezirea, prevenirea și combaterea poleiului în municipiul Craiova, pentru sezonul de iarnă 2019-2020.

Reprezentanții societății fac apel la cetățeni să parcheze autovehiculele astfel încât să nu îngreuneze activitatea de deszăpezire și să rămână, pe cât posibil, la domiciliu.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.