Craiova: 21 de permise, reținute de polițiști în urma unei acțiuni

Craiova: 21 de permise, reținute de polițiști în urma unei acțiuni

7.754
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mai mulţi șoferi au rămas, ieri, fără permisele de conducere. Poliţiştii i-au surprins trecând pe culoarea roșie și galbenă a semaforului.

În total, oamenii legii au aplicat 46 de sancțiuni dontravenționale de peste 17.400 lei. Dintre acestea, 17 au fost pentru nerespectarea culorii roșu a semaforului, iar alte 3 amenzi pentru trecerea pe culoarea galben a semaforului electric.

Polițiștii au reținut în vedere suspendării dreptului de a conduce 21 permise de conducere, totodată fiind retrase și 5 certificate de înmatriculare.

Foto: arhivă



3 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     13-04-2016
    Mesaje
    19

    Gresit spus , iei politia sa jucat pitulusul cu soferii in loc sa se fii dus la semafoare la Hanul Doctorului sa fluidizeze traficul se jucau de vatii ascunselea pitulati dupa colturi.
    oare nu ii doare capul uitanduse ca girafele
    Ieri 30 de minute de la Sydnei la semafor

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     05-08-2017
    Mesaje
    4

    Foarte bine le face. Sa faca asta zi de zi, ca multumita dumnezeului sunt destui cretini pe sosele. Daca stau pe fiecare zi axati pe treaba asta, o sa ia cel putin 100 de carnete, si sa dea 500 de amenzi, si o sa umple visteria statului de bani. Poate asa mai angajaza efectiv de iesit in strada ca tot se plang de lipsa de personal. Cu atat mai mult perosnal, cu atat acoperi mai multe zone ale orasului care genereaza multi bani din amenzi. BAFTA !!!!

  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     05-08-2017
    Mesaje
    4
    Citat Mesaj initiat de costinesti20003
    Gresit spus , iei politia sa jucat pitulusul cu soferii in loc sa se fii dus la semafoare la Hanul Doctorului sa fluidizeze traficul. Ieri 30 de minute de la Sydnei la semafor

    Asa si ? Daca venea Politia ce crezi ca se intampla, crezi ca faceai mai putin ? Atata timp cat se lucreaza, Politia nu are ce sa faca. Se circula pe o banda, si era normal sa se adune masini. Sau mai zilele trecute cand se lucra dincolo de Metro pe un sens si tot asa erau cozi si se statea la semafor, ce crezi ca facea Politia ? iti spun eu, nimic. Decat sa stea acolo degeaba, foarte bine ca au mai adus niste bani la buget de la dobitocii purtatori de permise care sunt vraiste pe soselele din oras si nu numai.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.