DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Piața Centrală din municipiul Craiova va fi dotată cu mobilier modern până la sfârșitul acestui an, anunță edilul municipiului, Lia Olguța Vasilescu.

Potrivit primarului Craiovei, este vorba despre 300 de mese noi care vor ajunge la comercianții din Piața Centrală până la finalul acestui an.

„Acestea sunt realizate dintr-un material rezistent la șocuri mecanice, ultraviolete, variații de temperatură, la acțiunea agenților chimici din atmosferă și sunt foarte ușor de spălat. Mesele sunt fabricate din panouri de PVC extrudat de înaltă densitate, de culoare verde și sunt dotate cu compartiment pentru depozitare. Comercianții din hala de legume și fructe a Pieței Centrale vor avea posibilitatea să își expună marfa într-un mod igienic și modern” a menționat Vasilescu.

Tot în această perioadă, spune edilul Craiovei, este înlocuit și policarbonatul luminatoarelor din Piața Centrală pentru a spori intensitatea luminii naturale de la interior.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.