DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Două femei, în vârstă de 18 şi 43 de ani, au ajuns la spital, marţi, în urma unui accident rutier în care au fost implicate cinci maşini. 

Potrivit IPJ Dolj, un bărbat de 51 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe Câmpia Islaz, la intersecția cu Știrbei Vodă, a lovit o maşină care circula pe bulevardul respectiv, la volanul acesteia aflându-se un tânăr de 19 ani, din Craiova.

În urma impactului, autoturismul care circula pe Știrbei Vodă a fost proiectat pe sensul opus de mers, alte două maşini fiind avariate.

De asemenea, aceleași autoturism a mai lovit o altă mașină care era parcată pe marginea drumului.

„În urma accidentului, două femei de 18 și 43 de ani, pasagere în autoturismul condus de tânărul de 19 ani au fost transportate la spital conștiente. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru lămurirea împrejurărilor care au condus la producerea accidentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Sursa foto Oltenia Info Trafic Tube



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.