DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Doi tineri din Craiova au ajuns la spital, marți, în urma unui accident rutier care a avut loc pe Bulevardul Dacia din municipiu. 

Potrivit IPJ Dolj, un șofer în vârstă de 50 de ani, din Strejești, județul Olt, se deplasa cu mașina pe Bulevardul Dacia din Craiova, iar la efectuarea virajului la stânga, pe strada Constantin Popescu, a intrat într-un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 28 de ani.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani, din comuna Strejeşti, judeţul Olt, pe Bulevardul Dacia, din Craiova, la efectuarea virajului la stânga pe strada Constantin Popescu, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din Craiova. În urma evenimentului rutier, tânărul de 28 de ani și o tânără de 28 de ani, din Craiova, pasager dreapta faţă, în autoturismul condus de acesta, au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştienţi.
Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest care a indicat un rezultat negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a înprejurărilor în care s-a produs accidentul.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.