CRAIOVA: Accident cu două victime

CRAIOVA: Accident cu două victime

4.255
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Un tânăr și o tânără din Craiova, ambii în vârstă de 19 ani, au ajuns la spital, luni seara, după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier ce a avut loc în Bănie.

Potrivit IPJ Dolj, tânărul se afla la volan și pentru că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul direcției, lovind o altă mașină care era parcată și un copac de pe marginea șoselei.

„Un tânăr de 19 ani, din Craiova, a condus un auto pe Bulevardul Nicolae Romanescu, nu a adaptat viteza la condițiile de drum(carosabil umed), a pierdut controlul volanului și a lovit un autoturism parcat și un copac”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

În urma impactului, atât șoferul cât și pasagera au fost răniți, medicii ajunși la fața locului luând hotărârea ca cei doi să fie transportați la spital pentru investigații ce se impun.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru vătămare din culpă.

Sursa foto: Info Trafic Craiova și Dolj.



2 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     14-12-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    293

    Momentul ala când.. au încurcat schimbătorul de viteze…

    Life sucks.. So.. why the fuck bother?
  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7630

    Ieri seara pe C Bucuresti facea slalomuri de reisar printre masini cu bmwul. Eu l-am blestemat sa se duca in cap.. (bine eu ii blestem de moarte pe toti de genul celui din articol cand ii prind prin trafic)
    Impresii.. figuri de 2 lei.. Bine ca nu a schingiuit pe altii nevinovati..
    Fata aia pasagera de langa sofer.. nu intra la categoria nevinovati.. si ei i-au placut impresiile si figurile.. probabil.

    Bai, ganditi-va bine cu ce specimene va urcati in masina.. ca poate ajungeti pe spital in caz fericit ori in patru blane prinse-n cui in alt caz nefericit.

    Aseara pe toate drumurile era asfaltul umed de la ploaie dar ce sa le ceri reisarilor.. n-ai ce sa le ceri..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.