Craiova: Accident cu o victimă din cauza unui șofer care circula pe...

Craiova: Accident cu o victimă din cauza unui șofer care circula pe linia de tramvai

6.814
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Craiova, a ajuns la spital, vineri, în urma unui accident rutier, mașina pe care o conducea fiind lovită de un autoturism care circula pe linia de tramvai. 

Potrivit IPJ Dolj, șoferul în vârstă de 64 de ani a vrut să vireze spre stânga, moment în care, din spate, a fost lovit de autoturismul la volanul căruia se afla un tânăr din județul Olt care circula pe linia de tramvai.

În urma impactului, mașina șoferului din județul Olt a ajuns pe scuarul dintre cele două sensuri de deplasare.

„La faţa locului, poliţiştii au identificat conducătorii celor două autoturisme, un tânăr de 21 de ani, din comuna Teslui, judeţul Olt şi un bărbat de 64 de ani, din Craiova. În urma accidentului, bărbatul de 64 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştient”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Polițiștii continuă cercetările pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier, fiind întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 



4 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    476

    Combinatia fatala..Schumi incepator cu cap gol si de Olt! Eu pe astia de Olt jur ca nu-i mai suport! Vin pe aici si merg pe drum de parca ar fi pe camp..nu reactioneaza,nu franeaza, nu semnalizeaza..Doamne fereste sa dai de ei cum am avut eu ghinionul cu vreo 4..5 de stateam si ma inchinam cat de prosti sunt!

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     03-04-2009
    Mesaje
    15

    Nu numai ca sunt prosti sunt si fuduli. Cind ii vezi cum merg ei cu benveu’ la oras ti se ridica parul maciuca. Ghinionul nostru ca suntem aproape si dau navala la oras. E plin de ei parca noi suntem in vizita la oras nu ei. Eu as intreba pol locala daca ii controleaza la taxa de parcare.Pt ca eu platesc parcarea si nu mai am loc de ei. Mai ales seara vin la oras

  3. #3
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    476

    Uite Astral ca la asta nu m-am gandit la taxa de parcare! Sigur nu platesc! Eu am lasat mai demult masina parcata cateva zile in Sibiu si am platit-o! Nu vruiam sa ma trezesc cu vreo amenda plus ridicarea ei…

  4. #4
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7681

    Cand vedeti numere de OT sa-i lasati naiba in pace sa circulati atent ca astia sunt kamikaze. Multi sunt si pustani figuranti dar prosti de bubuie.
    Daca fac prostii puteti sa le dati cateva injuraturi sa le vina mintea la cap.. si macar daca nu le vine mintea la cap si nu constientizeaza sa isi primeasca partea… de injuraturi.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.