DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Asociația RoRec organizează în luna iunie o acțiune specială de colectare a deșeurilor electrice. Aceasta face parte dintr-o amplă campanie organizată cu ocazia Zilei Mediului în peste 20 de județe din țară. În Craiova, programul de colectare se desfășoară între 1-14 iunie prin Serviciul de preluare a comenzilor de ridicare a deșeurilor electrice de la domicilii și sedii de firme sau instituții și prin depunerea deșeurilor electrice la Centrul de Colectare DEEE – eColectare din Bd. Nicolae Romanescu nr 112 (in incinta Lactido) – sâmbătă, 6 și 13 iunie, între orele 10.00-15.00.

Cetățenii care au de predat deșeuri electrice sunt invitați să sune de luni până vineri – între orele 9.00-17.00 – la numărul gratuit 0800.444.800 (gratuit din orice rețea de telefonie mobilă sau fixă) sau să plaseze o comandă de preluare pe formularul de comenzi online colecteaza.ro

Firmele și instituțiile care doresc să caseze echipamentele electrice și electronice în conformitate cu legislația în vigoare ce vizează managementul deșeurilor, pot da comandă atât prin TelVerde cât și online, pe colecteaza.ro Pentru instituții și firme se oferă documentația necesară raportărilor fiscale și juridice.

Echipele operatorilor locali parteneri vă vor suna în maximum trei zile lucrătoare de la plasarea comenzii, pentru a stabili ziua și intervalul orar de ridicare a deșeurilor.

Important! Membrii echipajelor care ridică deșeurile de la domiciliu sau de la birouri operează în conformitate cu măsurile anti COVID-19: păstrează distanța minimă obligatorie față de deponenți, sunt echipați cu măști de protecție și mânuși, au mașinile dotate cu geluri și șervețele dezinfectante pe care le folosesc înainte și după fiecare preluare a unei comenzi. Iar cetățenii care vor preda deșeurile sunt rugați să poarte mască în momentul predării deșeurilor și al completarii taloanelor de participare la campanie.

Premiile puse la bătaie sunt 5 mașini de călcat Tristar, un aspirator Philips și un cuptor cu microunde digital Candy. Tombola cu premii la care vom afla câștigătorii campaniei va avea loc în data de 15 iunie, la ora 12.00, la Centrul de Colectare DEEE- eColectare, Bd. Nicolae Romanescu, nr. 112, Craiova.

Mai multe detalii pot fi obținute la 0800.444.800 sau pe www.colecteaza.ro

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.