Craiova: Amenzi aplicate mai multor persoane care participau la un priveghi în...

Craiova: Amenzi aplicate mai multor persoane care participau la un priveghi în zona „Cornițoiu”

5.743
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 3,00)

25 de persoane care, luni seara, participau la priveghiul unui bărbat în vârstă de 44 de ani, din Craiova, au fost amendate de către polițiști.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj Mihaela Sadoveanu, în această seară, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul în fața unui imobil de pe strada Constantin Brancoveanu, sunt strânse mai multe persoane.

„La fața locului au fost dirijate echipaje de poliție din cadrul Secţiei 5 Poliție, SAS Dolj precum și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova care au stabilit faptul că un număr de aproximativ 50 de persoane participau priveghiul unui bărbat de 44 de ani, din Craiova”, a declarat Sadoveanu.

Astfel, au fost identificate 25 de persoane care nu respectau măsurile individuale de protecție, fiind aplicate 25 de sanctiuni contravenționale în valoare de 4.000 de lei.



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     30-12-2008
    Mesaje
    3

    Wow !!!
    Câtă intransigență din partea autorităților, ce reacție promptă, merită aplauze, bravo, bravo …
    Ce penibilitate absolută, se mai și laudă cu ea.
    Oare există un alt stat în lumea asta unde aplicarea legii mai are aceeași dublă măsură ca la noi, nu cred.
    Înalt prea ,, nefericitul ,, Teodosie al Tomisului organizează pelerinaje și procesiuni cu sute de oameni care nu respectă nicio distanțare socială, unii nu poartă nici mască de protecție obligatorie, prin lege, iar autoritățile asigură doar bună desfășurare a lor, totul în spiritul ,, credinței ,, nimeni sancționat, nimeni legitimat, nicio măsură, nimic, nimic … iar ,, fraierii de rând ,, nici la un priveghi nu se pot aduna că se sesizează autoritățile, imediat ia măsuri …
    Hai să fim corecți, să tratăm toate cazurile de încălcare a legii la fel, fără compromisuri și toată lumea va respecta obligațiile ce trebuiesc respectate în perioada asta, fără excepție.
    Cât timp unii sunt tratați diferit față de alții, vom avea mereu astfel de e situații, pe principiul ,, eu de ce sa nu fac așa ,,
    Felicitări I.P.J. Dolj și Secția 5 Poliție, atingeți apogeul ipocriziei, poate avem și noi nevoie pe aicea de o doamnă Șoșoacă, tare mi-ar plăcea să vă văd cum alergați ca iepurii in birouri, in ascunzătoarea voastră, departe de tirada de întrebări și afirmații a doamnei, curajoșilor ce sunteți … auzi la ei, și echipă S.A.S. și echipaj de jandarmi etc , scafandri nu ați chemat ???

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.