Craiova: Antreprenori și angajați din HoReCa, protest în fața Prefecturii Dolj. „Joacă...

Craiova: Antreprenori și angajați din HoReCa, protest în fața Prefecturii Dolj. „Joacă un joc cu noi: închide, deschide”

5.911
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mai mulți administratori de restaurante sau cafenele din Craiova protestează, duminică seară, în fața Prefecturii Dolj, în semn de nemulțumire față de decizia de a se închide unitățile respective, după ce Bănia a trecut, din nou, în scenariul roșu din cauza creșterii numărului cazurilor de coronavirus. 

Oamenii sunt revoltați și spun că acum, după câteva zile în care activitatea „era cât de cât la limita supraviețurii”, nu știu ce decizie să ia în legătură cu personalul.

„Noi pentru a redeschide am reactivat contracte de muncă și acum dumnealor își bat joc. Cum procedăm? Joacă un joc pe care l-aș numi „deschide, închide”, spune unul dintre protestatari.

O altă problemă este că au marfă în stoc și, aflând duminică seară că în câteva ore unitățile se închid, nu au soluții nici în această privință.

„Marfa pe care am comandat-o va rămâne pe stoc, va expira. Nu mai avem bani pentru furnizori. Nu știm ce să facem, nu avem o scăpare”, a menționat un alt protestatar.

„O bătaie de joc” așa descriu administratorii de restaurante și cafenele din Craiova aceste decizii luate în cadrul CJSU Dolj.

Sursa foto: captura Esențial 24

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9558

    Se redeschide Craiova! La propunerea presedintelui Consiliului Judetean Dolj, Cosmin Vasile, s-a revenit asupra hotararii ilegale de inchidere a HORECA dupa doar 5 zile de la redeschidere, in conditiile in care legea permitea o noua modificare numai dupa 14 zile. Noroc ca in Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta exista reprezentanti ai Consiliului Judetean si Primariei Craiova si ca au alta culoare politica decat ai prefecturii…

    Perpetuum Mobile
  2. #2
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9558

    Trei capete cu minți alarmant de odihnite, prefectul Roșca plus șefii de la ISU și DSP Dolj, au făcut ca la Craiova situația de urgență să arate așa: marțea trecută au deschis cârciumile, duminică noaptea le-au închis la loc, în seara asta le-au redeschis. Și vor rămâne deschise mâine toatâ ziua, eventual, după ora 16 cu accesul interzis pentru clienții între 18 și 81 de ani.

    Perpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.