DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Asociațiile de proprietari din Craiova, cu datorii mari către Termo Craiova, trebuie să găsească soluții în vederea achitării lor, în caz contrar riscând sistarea furnizării agentului termic, anunță, într-un comunicat de presă, administratorul judiciar al societății.   

În această perioadă a anului se va face o analiză pentru fiecare asociație de proprietari în parte, urmând a fi luate decizii în funcție de situație.

„SIOMAX SRL, administrator judiciar al SC TERMO CRAIOVA SRL aflat in procedura de reorganizare judiciara in dosarul nr. 140/63/2015 al Tribunalului Mehedinti, pe fondul scaderii incasarilor si majorarii debitelor restante in principal de la asociatiile de proprietari/locatari, aduce la cunostinta tuturor beneficiarilor serviciilor de termoficare care inregistreaza datorii catre SC TERMO SRL, faptul ca incepand cu primele zile ale lunii ianuarie 2021 se va analiza pentru fiecare asociatie in parte situatia datoriilor, situatia platilor efectuate catre SC Termo Craiova SRL in perioada 01.01.2020 – 31.12.2020 si modul de respectare a conventiilor de plata restantelor”, se arată în comunicatul de presă.

În funcție de situație, administratorul poate lua mai multe hotărâri, inclusiv pe cea a debranșării.

„În acest sens, am dispus administratorului special sa ia toate masurile ca in functie de cuantumul debitelor restante, de platile efectuate si de modul de respectare a conventiilor incheiate, incepand cu luna ianuarie 2021 sa procedeze la aplicarea tuturor sanctiunilor prevazute de contractele in vigoare, mergand pâna la debransarea restantierilor”, mai arată sursa citată.

În municipiul Craiova sunt asociații de proprietari care au datorii istorice, de ordinul zecilor de milioane de lei(miliarde de lei vechi n.r.).

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.