DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Doi craioveni s-au prezentat la poliție, ieri, pentru a preda două portofele, în care se aflau bani și acte și pe care le-au găsit pe stradă. Proprietarii au fost identificați și li s-au predat bunurile respective.  

În primul caz este vorba despre un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Craiova, care a mers la secția de poliție să anunțe că, în timp ce se afla în zona unui complex comercial din localitate, a găsit un portofel în care se aflau acte de identitate, carduri bancare, precum și  sumele de 100 de euro și 268 de lei.

„Polițiștii au identificat posesorul portofelului, în persoana unui bărbat de 30 de ani, din Craiova, care a fost invitat la sediul secției pentru a-și recupera bunurile”, anunță reprezentanții IPJ Dolj.

În cel de-al doilea caz, o femeie în vârstă de 67 de ani, tot din Craiova, a anunțat polițiștii că a găsit un alt portofel în care se aflau acte de identitate, carduri bancare, precum și suma de 1.300 de lei.

„Posesorul portofelului a fost identificat în persoana unui bărbat de 64 de ani, din localitate, care s-a prezentat la sediul secției de poliție pentru a-și recupera bunurile”, au mai spus reprezentanții IPJ Dolj.

Foto arhivă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.