Craiova: Bărbat amendat după ce a fost depistat că dezmembra, în fața...

Craiova: Bărbat amendat după ce a fost depistat că dezmembra, în fața casei, un autobuz. Mai avea unul în curte

3.775
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat din Craiova a fost amendat după ce a fost depistat în timp ce, împreună cu alte persoane, dezmembra două autobuze, chiar în fața casei unde acesta locuiește. 

Un cetățean care locuiește în zonă a semnalat acest aspect, iar în urma unor verificări la adresa respectivă, pe strada Constantin Severeanu, s-a constatat că se dezmembrau două autobuze.

Potrivit reprezentanților Gărzii de Mediu Dolj, unul dintre autobuze se afla pe domeniul public si cel de-al doilea în curtea unei case, fiind dezmembrat în proporție de 80% cu o instalație improvizată de tăiere folosind două butelii tip GPL.

„Proprietarul celor două autobuze este un cetățean ce locuiește în acel imobil si a dobândit cele două autobuze prin cumpărare. Pentru gravele abateri față de legislația de mediu, persoana respectivă a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 17.000 lei si au fost impuse trei masuri corective, fiind interzisă dezmembrarea autovehiculelor fără a deține autorizație de mediu si spații special amenajate pentru aceasta activitate”, anunță reprezentanții Gărzii de Mediu Dolj.

Autoritățile verifică și dacă vânzarea-cumpărarea celor două autobuze s-a făcut cu respectarea legislației.

Astfel de situații sunt des întâlnite în zona străzii Râului, Primăria Craiova fiind, din nou, anunțată despre arderile în scopul obținerii părților metalice din diferite materiale, precum si dezmembrările de vehicule în acest scop.

2 COMENTARII

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7671

  S-au trezit si ei acum. Aia asta fac de zeci de ani pe fiecare zi.. acolo… Dezmembreaza autobuze, masini, dau foc la plastice sa ia ferul din ele, etc..

 2. #2
  De-al casei
  Data de inscriere
   03-03-2011
  Mesaje
  475

  „Haoleoo”…auzi tu cetateni.. … tigani si atat! Ca numai ei fac astfel de lucruri! Si au dat amenda..si o sa o plateasca fix in 2099 tiganul. Ca pe ei nu-i exectuta nimeni silit sau sa-i firteze la munca in folosul comunitatii ca au multi puradei de „crescut” si trimis la cersit pe la semafoare..vai si amar!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.