DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 50 de ani este cercetat penal după ce ieri a amenințat o femeie, în locuința lor comună, plecând ulterior cu mașina, deși era băut.

Potrivit IPJ Dolj, bărbatul a fost depistat pe strada Calea București în apropierea intersecției cu strada Petre Ispirescu, la volanul unui autoturism.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot în aceeași zi, șa sediul secţiei de poliţie s-a prezentat femeia în cauză care a formulat plângere  pentru comiterea infracțiunii de amenințare.

„Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi ameninţat-o pe femeie cu acte de violenţă, fiind emis de către poliţişti un ordin de protecţie provizoriu conform prevederilor Ordinului nr. 146/11.12.2018, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență”, a menționat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de amenințare şi conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizarea acestora dosarul să fie înaintat unităţii de parchet competente cu propunerile corespunzătoare.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.