Craiova: Bărbat din Marea Britanie, prins drogat la volan. Avea și un...

Craiova: Bărbat din Marea Britanie, prins drogat la volan. Avea și un pistol în mașină

2.916
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Marea Britanie, s-a ales cu dosar penal după ce, luni, polițiștii doljeni au depistat faptul că acesta consumase substanțe psihoactive înainte de a se urca la volan.

Bărbatul a fost oprit, pentru control, pe Bulevardul Tineretului din Craiova. Acestuia i s-a făcut testul care arată dacă a consumat sau nu droguri, rezultatul fiind pozitiv.

„În urma testării cu aparatul Drug Test, a rezultat faptul că acesta s-ar fi aflat sub influența substanțelor psihoactive, bărbatul fiind condus la spital pentru recoltare de mostre biologice în vederea stabilirii prezenței acestora în organism”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Când au verificat mașina, poliţiştii au găsit și un pistol neletal, un încărcător cu opt cartușe, calibru 9 mm, mai spune reprezentantul IPJ Dolj.

În această cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.