DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe și distrugere, a fost reținut, duminică, de către polițiștii craioveni. 

Potrivit IPJ Dolj, duminică, o tânără în vârstă de 18 ani, din Craiova, a anunțat poliția despre faptul că în casa ei are loc un scandal provocat de un bărbat.

La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat în vârstă de 43 de ani, fostul concubin al mamei fetei care a sunat la poliție.

Bărbatul a intrat în casa femeii în vârstă de 34 de ani, din Craiova, fără consimţământul acesteia, a lovit-o pe ea și pe cei doi copii ai săi, aceștia din urmă fiind ulterior transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

De asemenea, bărbatul văzând că tânăra în vârstă de 18 ani vrea să sune la poliție, i-a spart telefonul mobil.

„Având în vedere probatoriul administrat de polițiști, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pentru comiterea a 3 infracțiuni de lovire sau alte violențe precum și pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu și distrugere, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanței de judecată cu propunerile corespunzătoare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.