DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Femeia în vârstă de 92 de ani, care sâmbătă a căzut într-o groapă, adâncă de aproximativ doi metri, în zona Şcolii 21 din Craiova, a decedat. 

Potrivit IPJ Dolj, în acest caz se schimbă și încadrarea juridică a faptei, fiind efectuate cercetări pentru ucidere din culpă.

Femeia a fost scoasă de către pompieri din groapa care era săpată pentru containerele ce urmează a fi amplasate în municipiul Craiova. Aceasta a fost transportată la spital, dar a murit la câteva ore distanță de al producerea evenimentului.

„Având în vedere faptul că, la data de 10 aprilie, a fost declarat decesul femeii de 92 de ani, in cauza a fost dispusa schimbarea incadrarii juridice, cercetarile fiind astfel continuate de politisti, sub supravegherea unitatii de parchet competente, pentru infractiunea de ucidere din culpa”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.