DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O femeie în vârstă de 90 de ani a ajuns la spital, sâmbătă, după ce a căzut într-o groapă adâncă de aproximativ doi metri, în zona Şcolii 21 din Craiova. 

Femeia a fost salvată de către pompieri. Groapa respectivă era săpată pentru containerele ce urmează a fi amplasate în municipiul Craiova.

„În jurul orei 11.30, Detaşamentul 1 de Pompieri Craiova a fost solicitat sa intervină pentru salvarea unei persoane căzute într-o groapă, în municipiul Craiova, zona Şcoala 21. La sosirea echipajelor de pompieri, la locul intervine au găsit o persoană în vârstă de aproximativ 90 ani, căzută într-o groapă adâncă de circa doi metri. Salvatorii au acționat în prima fază pentru acordarea primului ajutor medical și pregătirea pentru a fi scoasă în siguranță de către echipajul de interventie sosit la fata locului. Persoana a fost transportata la UPU de către echipajul SMURD”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoşilă.

Zona respectivă ar fi fost semnalizată cu balize, mai spun reprezentanţii ISU Dolj.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi fac cercetări pentru a se lămuri cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.