DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Patru femei cu vârste cuprinse între 18 și 58 de ani, din București, Ploiești, Sima și Chiajna, sunt cercetate penal după ce, luni, prin metoda „pomana” au intrat în casa unei femei în vârstă de 83 de ani, din Craiova, și i-au furat o sumă de bani. 

Potrivit IPJ Dolj, bătrâna le-a povestit oamenilor legii că le-a permis accesul în locuință unor femei care doreau să îi ofere de pomană fructe și bani.

Acestea au profitat de neatenția femeii în vârstă de 83 de ani și i-au furat suma de 500 de lei.

Cele patru femei au fost depistate în trafic, într-o mașină.

„Datele obținute de polițiști în urma cercetărilor desfășurate la fața locului au fost transmise și către celelalte echipaje de poliție aflate în teren, astfel, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat în trafic autoturismul cu care s-ar fi deplasat persoanele bănuite de comiterea faptei respective. În continuare, la sediul secției au fost conduse pentru audieri patru persoane cu vârste cuprinse între 18 și 58 de ani, din localitățile București, Ploiești, Șima și Chiajna, două dintre acestea fiind femei cu semnalmente asemănătoare celor descrise de persoana vătămată”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit bătrânei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.